Posted by: syafinieishak | April 26, 2009

BioCareer Fair & Exhibition 2009

As biotechnology students this is the chance to get the knowledge at this exhibition…So, aku, zatie, d-but n a’dil tak melepaskan peluang tuk gi tgk2 exhibition ni pada 25/04/09 kat klcc..Sesuai tuk yg beminat nak sambung master or phd, n sesuai jugak tuk sape2 yg nak cari keje..Cam tak caye plak aku one of the person yg sedang mencari keje..huhu..Betul ke aku nak join biotech industries ni??isk2, cam tak cukup matang je..hehe..Nway, kiteowang sampai ctu dah petang ramai la jugak org, n banyak jugak booth yg ade..Then, after drop in resume,  kite owang pn begamba2 n balik..Skang ni, jalan cket pn dah cepat penat..huhu..ok, enjoy the pic yg kiteowang smpat amek..have a nice day!!

 

buzy2 isi form mintak keje..  interesting..=)  

 dbut-zatie-adil     kami berempat  

welcoming  a-dil n zatie

Advertisements

Responses

  1. salam..
    oh so u r one of biotek person??
    amik course apa dulu??
    saja bertanya since i am from biotek backgroud jugak..
    salam perkenalan.. =)

    • w’salam…nice to know u..=)aah, sy amek biochem-biotech engineering kat uia..awak dah keje ek?

      • owh.. so dh grade la ye?
        saya sambung master.. dulu amik bioinfo kat ukm..
        skrg molecular bio, ukm jgk..
        tp fokus on bioinfo gak la..

      • oic…hebatnye..saye baru je bis blajo..convo pn blum..=) xtau la nak futher ke, keje dulu..tp more tu keje dlu kot..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: