Posted by: syafinieishak | May 5, 2009

Personalitiku warna warni=)

huhu..after bace blog membe aku, kirah, aku pn tingin nak uat gak ujian personaliti tu..hihihi..memang mase sek dulu2 penah uat, igt lagi cikgu Zakaria suh uat tuk nak tgk, betul ke, kelas yg kite pilih tu..Mase tu orang hijau kot..Tp, arini ni aku pn pelik, sume warne hampir same,hahaahha..maknenye, personalitiku warna warni..Korang pn leh la try kat cni..http://www.jknsabah.gov.my/kuanseling/personaliti/soalan.html

personality

biru

oren

hijau1

emas

Advertisements

Responses

  1. waahh.. ada pulak personaliti warna warni eh.
    sila ke blog aku untuk buat ujian personaliti berdasarkan buah-buahan lak k.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: