Posted by: syafinieishak | May 7, 2009

kusangka panas hingga ke petang…

kusangka panas hingga ke petang..rupanya hujan ditengah hari..Eh, belum hujan lagi, mendung je..huhuhu..tika ini, aku berasa hampir lega almost 70% final year project aku hampir siap.Report pn dah bg sir check, and the most important thing date for presentation also has been set on 14/5/09..On 12/5 we have to submit our report to examiner.Kusangkakn addition experiment yg disuggestkan oleh supervisor ku tak payah la buat, rupenye kami terpakse juge melakukannye..Huhu, yg membuatkan aku tak sampai hati nak tolak permintaan sir tu, sbbnye die sanggup nak bayar haji nye OT..hemmm..namun, haji tak available wekend ni..Fuh, sinar yg mulanya ku nampak td hampir pudar skang…Aku redha lagi..It must be a hikmah right??Sedih gak, tak pat gi umah LA..

p4290426

Advertisements

Responses

  1. Sedayla Fini x dapek ikut La balik kg.. huhu~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: