Posted by: syafinieishak | September 6, 2009

Happy FasTinG!!

haiii..lame plaks hamba meninggalkan blog ni..windu nak menulis..tapi tak kesempatan..huhu..dah separuh bulan kite berpuase n rasenye ramai yg dah siap beli baju raya kn..bestnye, tingat zaman study dolu2, port favourite mesti gi SOGO n JalaN TaR..huahauahua…shopping habis..kalu nak diingatkan, banyak kenangan yg best mase ramadhan kat UIA..bukak pose kat masjid…gi teraweh same2…paling x leh lupe bile rumate ku yg tak boleh solat sebelah aku.ade cite yg membuatkan kami akan tegelak sepanjang teraweh tu, so better kite x dok sebelah kan..mmmm…skang, alhamdulillah, sebulan dapat pose kat umah..mak pn sonok, kali ni bertambah la partner die bukak pose, best bile tgk mak happy n berselera bile bukak pose..satu perkara yg aku tak yah risau time bulan pose ni juge ialahaku takyah nak penin pale pike camne nak balik raye..dah tak yah rebut2 tiket bus lg..hoye2…dapat makan masak macam2..=)tu yg paling best…k la, nanti kalu ade mase kite cite banyak2 lagi ek..latest pic pn tak smpat nak upload..tak sabo nak tgu raye n graduation day…pupai…

Advertisements

Responses

  1. salam ramadhan..
    kabare pnie, lama x dengaq cita..
    aku dh berpindah blog tau.. blog lama dh x pakai..hehe

  2. Fini, selamat hari raye!Maaf zahir batin. Lamenye tak jumpe ko. Hope dpt jumpe ms amik robe n convo yek..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: