Posted by: syafinieishak | October 17, 2009

….ape2 kerje….

hai sume…hemm…bile dah bis belaja ni, penin nak pke ape plak keje kan..aku pn tak tau la, ape aku nak keje..hehe..nway, kat sini just wanna to share with u all pasal ape aku buat while waiting for my convocation day..upsss…being a baby sitter???it’s sounds good..=p..one day mak sedare aku offer tuk jadi cikgu tuition kat taska yg die aja..so, aku accept je la, sbb aku ade gak experience ngaja dak2 tuition ni…interesting becoz sumenye lelaki n sangat nakalll…(^^)sometimes, aku jage dak 4 tahun n 5 tahun..so sweet when aku tgk dak2 ni berdikari, time diorang nak mandi nak makan n bile diorang jawab xm…nak tegelak gak bile tgk budak  5 thn faces xm..aku rase diorang pn x tau ape la xm tu kan…diorang jawab je…sejuk hati bile tgk diorang menghafal ayat2 quran, bace doa siap lengkap english n malay translation..they enjoy their day wif their friends..seronok jadi kanak2 kn…xde masalah..rasenye aku stop kat cni dlu ye, banyak lagi nak cite, pasal GEMS n of course about my convocation day..=p..HAPPY DEEPAVALI!!

Advertisements

Responses

  1. salam..kak fini…pekabo?hehe..if u still remember me..ur junior wahidah…mase 2 sem lps try call ur num tp xdpt..ke da tukar no?ade buku teks microb yg tbal tu..kite pjm ngan akak…rase xsdap ati sbb xdpt pulgkan…dgr2 je akak da xde kat uia…=(…camne nak bg balik ni…huhuhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: