Posted by: syafinieishak | January 28, 2010

MissInG in ActioN…(^^)

Hai everybody..It seems like, lamenye tak updatye my blog..Bukannye pe malas nk menaip..too many things to share but nanti2 la, if I ‘m really have too much bersenang lenang time, I nak cite mcm2..Especially cite pasal keje, hati n perasaan, n mcm2 lg la…hem..nway, arini tak nak celoteh panjang, just nak lepaskan windu menulis di blog ni..Upps, is anybody yg tau how and where i can get new laptop..Dah lame x survey2 sal laptop ni, ni pn tepakse coz laptop lame dah hangus terbakar besame2 rumah ku..huhuhu…so, skang kat kedah, aku tak terror sgt tmpt2 nak beli laptop ni, kalu kat kl dlu tau la, sure dah serbu lowYat..sape2 yg leh bg info, just tell me ok..I really need d laptop as soon as posible..=(k…see next episode..may Allah blees us and semoge pelangi indah kan muncul kembali…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: